Qui som

 

 

 

Qui som
L’empresa Quatredelnord Assessors d’Empresa SL va néixer l’any 2005, a Figueres, amb la finalitat d’apropar els serveis d’assessorament als clients oferint un tracte personalitzat, però alhora dinàmic i capaç d’adaptar-se a les necessitats dels clients. Aquesta ha estat la nostra prioritat durant aquests anys de serveis i ho mantindrem així.

 

Els serveis que oferim són l’assessorament fiscal, laboral, mercantil, jurídic, teneduria de llibres i auditoria.

Actualment la nostra plantilla compta amb professionals àmpliament qualificats i amb un bagatge professional de molts anys d’experiència en el desenvolupament de la tasca d’assessorament. Comptem amb un equip d’economistes, advocats i diplomats empresarials, professionals especialitzats, per tal d’oferir el millor servei. En aquest sentit tenim un compromís de formació constant, considerant que és un instrument bàsic per poder desenvolupar una tasca de qualitat, essent aquesta, la finalitat bàsica de la nostra empresa.

És a dir, compromís, proximitat, responsabilitat, formació, ètica i qualitat són els valors que defensa i integra el nostre equip de professionals. Per tal de defensar els interessos dels nostres clients , tractem tots els temes amb la màxima confidencialitat. Valorem totes les possibles solucions als problemes que ens plantegen els nostres clients i actuem en funció de les seves directrius i necessitats de cada cas.

Els nostres àmbits de l’assessorament, passen des de les persones físiques individuals, les empreses privades, fins arribar a les empreses públiques i corporacions locals.

Plantegeu-nos les vostres necessitats, els hi donarem cobertura!